Tarieven

Geplaatst op

Kleine hond*: vanaf € 40,-
Middelgrote hond: vanaf € 50,-

*Met uitzondering van kort of gladharige honden

De tarieven zijn per hond verschillend. Dit heeft te maken met hoe groot de hond is, hoeveel haar de hond heeft en wat de vachtconditie is. Honden met veel vacht of met klitten kosten meer tijd om mooi te maken en zullen daarom dus hoger van prijs zijn. Dit wordt vooraf met u besproken zodat u weet waar u aan toe bent.

Ter plekke kan ik bekijken wat de vachtconditie is, wat uw wensen zijn en wat dat gaat kosten. Vervilte vachten die niet meer uit te kammen zijn, worden -uiteraard in overleg- kort geschoren. Het welzijn van uw hond staat voorop, we gaan honden geen pijn doen met onmogelijk ontklitten. U wordt dan voorgelicht hoe u in het vervolg, de vacht beter kunt onderhouden en u krijgt het klittenformulier mee.

Heeft u specifieke wensen of een bepaald ras die misschien niet alledaags is, kunt u altijd contact opnemen om dit te overleggen. Ook kunt u bij mij terecht voor vachtadvies en bekijken we samen welke materialen te gebruiken en hoe u de vacht van uw hond het beste kunt onderhouden.